Superfoods voor een betere weerstand

superfoods voor een betere weerstand

Gastartikel

De weerstand is een uitermate belangrijke factor als het aankomt op uw gezondheid. Uw lymfeklieren, lever en vele andere organen zorgen ervoor dat er voldoende stoffen zijn om u te beschermen tegen bacteriële en virale ziektes of andere aandoeningen. Om de juiste stoffen hiervoor binnen te krijgen, denk bijvoorbeeld aan vitamines, mineralen en eiwitten, is het van groot belang om zo gezond en duurzaam mogelijk te eten.

Eten en drinken zijn tegenwoordig in de huidige financiële crisis erg duur en daarom grijpt men vaak naar inferieure producten die goedkoper zijn. Goedkoper vlees dat vol zitten met ongezonde antibiotica en wat al nog meer, bespoten groentes en fruit en vettige frituur. Dat is wat er voornamelijk over de toonbank bij de plaatselijke supermarkt vliegt. Gezonde voeding hoeft helemaal niet duur te zijn. Ga daarom op zoek naar producten die vrijwel alle voedingsstoffen bij zich dragen. Dit worden superfoods genoemd. Superfoods zijn wellicht iets prijziger, maar aan de andere kant hebt u er veel minder van nodig, is het lekkerder en gezonder, en bent u eerder verzadigd.

Op de lange termijn zult u zich geheid beter gaan voelen en dat bevordert alleen maar uw levensvreugde en uiteraard uw gezondheid. Superfoods werken echt, dat is wetenschappelijk wel gebleken uit veel onderzoeken. Kijk maar eens op Google naar alle bewijzen, het zal u vast en zeker overtuigen dat superfoods de verstandigste keuze is in plaats van de zoveelste kroket of frikandel.

Superfoods ondersteunen uw organen
De kracht van de natuur, dat moet voldoende zijn voor een mens. Sterker nog: meer dan voldoende. We hebben het toch al die tijd uit kunnen zitten met natuurproducten? Door de commercialisering en de modernisering zijn we alleen maar slechter gaan eten. Obesitas en hart- en vaatziektes zijn de belangrijkste ziektes in de Eerste Wereldlanden. Puur door al dat ongezond eten en leven. Laat die sigaret dan ook eens liggen en drink eens een avondje geen bier of wijn. Uw organen zullen u dankbaar zijn, dat staat als een paal boven water. Superfoods bieden veel meer zoals we daarnet al zeiden. Kijk maar eens naar dit lijstje en laat u overtuigen van de vele voordelen die superfoods voor u en uw lichaam te bieden hebben:
•    Elementen zoals magnesium, fosfor, zwavel en calcium
•    Antioxidanten en polysachariden
•    Omega 3 vetzuren
•    En ga zo maar door

U vindt deze stoffen zelfs al vaak in slechts een product. Dat is dan ook wat we bedoelden met het feit dat u uiteindelijk kunt besparen op grote uitgaves in de supermarkt. Vaak kopen menen allerlei extra snacks. Leg dit aan de kant en doe iets nuttigs met uw leven. Wie wil er nou dik worden? Dat is toch geen doen zo. U ziet er minder goed uit, voelt zich onprettig en de kans op ziektes neemt alleen maar toe. Kies daarom voor gezond! Superfoods liggen er voor te wachten. En ook doodgewoon in de supermarkt. Peulvruchten, boerenkool, noten, duurzame koffie en thee, biologische producten. Allen zijn het superfoods dus ga ervoor!

486x60

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *