Afslankactie Obesigard

obg-300x250Afvallen met Obesigard – introductie
In februari 2013 zijn 5 vrijwilligers gestart met het gebruik van Obesigard en het opvolgen van een persoonlijk voedingsadvies. Gedurende een maand lang hebben zij dit gedaan.

Deze afslankactie is uitgevoerd om u de eerlijke mening en ervaring van andere gebruikers te kunnen tonen. Zo kunt u zien wat Obesigard voor anderen heeft betekend. Op deze pagina leest u de resultaten van deze vrijwilligers wat betreft gewicht en hun ervaringen.

 

Afvallen met Obesigard – voorstellen vrijwilligers

Voorstellen vrijwilligers Obesigard

 

 

 

Afvallen met Obesigard – resultaten

Gedurende een maand lang hebben 5 vrijwilligers dagelijks Obesigard gebruikt en het persoonlijke voedingsadvies opgevolgd. Helaas is 1 vrijwilliger wegens persoonlijke omstandigheden eerder gestopt. Wij zullen daarom de de resultaten van de overige 4 deelnemers tonen.

Eindresultaat afvallen met Obesigard

 

 

 

Afvallen met Obesigard – ervaringen

Brigitte
Obesigard heeft mij de start gegeven om weer af te vallen. Ik ben aardig wat afgevallen wat een goede stimulans is om door te gaan. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en gelukkig smaakloos en geurloos wat bij andere producten nog wel eens anders is. Ook heb ik geen last van bijwerkingen gehad. Al met al ben ik zeker van mening dat Obesigard kan helpen bij het afvallen. Ik zal mensen daarom ook adviseren om het uit te proberen. Ik ben nog niet op mijn streefgewicht maar ga zeker door met afvallen. Ik bedank jullie hartelijk voor alles, leuk dat ik het mocht uitproberen op deze manier.

Jeroen
Ik heb de afgelopen 4 weken echt niet het idee gehad dat ik een ‘dieet’ aan het doen was. Bij andere diëten die ik volgde was ik echt de dagen aan het aftellen. Ik ben veel afgevallen maar heb mijn streefgewicht nog niet bereikt maar dit was ook wel erg veel voor 4 weken. Door Obesigard ben ik meer gaan nadenken over voeding, ik heb veel geleerd. Ik kan het iedereen aanraden. Het is geen streng dieet, je moet gewoon normaal eten, drinken en bewegen. Ik ga zeker door met Obesigard tot ik mijn streefgewicht heb bereikt en dan zorg ik dat het zo blijft. Ik wil jullie allemaal erg bedanken voor alle adviezen.

obg-785x90

Loes
Na lange tijd weeg ik eindelijk weer onder de 80 kg! Ik ben hier erg blij en ben nu dicht bij mijn streefgewicht van 76 kg. Mijn ervaring met Obesigard is zeker geslaagd. Ik had er in het begin niet zoveel verwachtingen van, maar ik heb me hier erg in vergist. Ik wil Obesigard bedanken voor alles. Ik ga weer nieuwe bestellen om mijn streefgewicht te kunnen bereiken.

Luna
Ik vond het leuk om Obesigard uit te proberen en ga ook verder met het voedingsadvies en blijf goed bewegen. Ik probeer zo een goede basis te maken en zonder hulpmiddelen verder af te vallen. Ik heb van Obesigard gemerkt dat mijn eetlust verminderde. Verder merkte ik niet veel van de Obesigard. Ik had verwacht meer afgevallen te zijn na een maand. De laatste week ben ik niets afgevallen omdat ik op de weegdag veel vocht vast hield. Ik wil Obesigard bedanken voor het advies, de tips en steun.

Afvallen met Obesigard – Conclusie

Wij van Obesigard zijn erg blij met de positieve ervaringen met het product. De resultaten wat betreft het gewicht zijn ook super. Bij de een gaat het iets sneller dan bij de ander. Gemiddeld is een gewichtsafname van 0,5 -1 kg per week normaal. Hiermee rekening houdend zien de resultaten er fantastisch uit! Wij willen alle deelnemers erg bedanken voor hun medewerking en wensen ze nog veel succes verder met afvallen en op gewicht blijven.

Wilt u ook afvallen met Obesigard? U kunt via de website gemakkelijk bestellen en krijgt daar óók een GRATIS voedingsadvies en begeleiding van de diëtist bij.  U kunt Obesigard nu met veel korting bestellen tot wel 43%! Ga snel naar de website en bestel ook uw Obesigard en begin snel met afvallen!
www.obesigard.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *