Hoe kun je gezond en snel afvallen? – Tips

Snel-afvallenIedereen die wel eens bezig is geweest met afvallen, heeft waarschijnlijk vooral het doel van snel afvallen voor ogen gehad.

Iedereen die een poging waagt tot afvallen wil vooral snel afvallen én het liefste ook nog op een gezonde manier.

Want iedereen wil zich het liefste ook nog fit en gezond voelen tijdens en na het afvallen. Maar hoe kun je nu zowel gezond als snel afvallen?

Op deze vraag is geen eenduidig antwoord. Natuurlijk gelden er altijd een aantal standaard zaken die belangrijk zijn tijdens het afvallen zoals:

  • Voldoende bewegen
  • Gezond en regelmatig eten
  • Veel water drinken

Maar met deze standaard tips kom je niet altijd uit op je streefgewicht. Deze tips zijn wel erg belangrijk om uiteindelijk op je streefgewicht te blijven!

Gezond en snel afvallen – Dieet fs_120-600

Om snel afvallen te bevorderen wordt door veel mensen gekozen voor een dieet. Diëten zijn er in vele verschillende soorten en zijn vaak een periode erg populair waarna weer andere nieuwe diëten in opkomst zijn. Een dieet is een prima middel om je voedingspatroon dusdanig te beïnvloeden waardoor je kunt afvallen.

Houdt er wel rekening mee dat ieder persoon anders is, het ene dieet zal dus heel goed bij je passen en het andere dieet helemaal niet. Ga er dus vooral niet vanuit dat ieder populair dieet ook voor jou dé oplossing voor gezond en snel afvallen is.

Crashdieet

Een zogenaamd crashdieet waarbij dagelijks zeer weinig calorieën naar binnen gewerkt worden is absoluut GEEN verstandig idee. Snel afvallen zal in eerste instantie wel lukken maar gezond is het zeker niet. Tijdens het afvallen zul je je niet fit en gezond voelen. Bovendien komt het bij een crashdieet vaak voor dat wanneer je stopt met het dieet en weer ‘normaal’ gaat eten je snel weer aankomt in gewicht, vaak zelfs nog meer dan dat je was afgevallen.

Té snel afvallen heeft dus geen enkel voordeel!

Gezond en snel afvallen – Afslankpillen en afslankproducten

Naast het volgen van een dieet zijn afslankpillen en andere afslankproducten ook steeds populairder om vooral het snel afvallen te kunnen bevorderen. Naast de afslankpillen zijn er ook shakes in diverse soorten. Sommige shakes kunnen net als afslankpillen ter ondersteuning gebruikt worden en anderen worden zelfs als maaltijdvervangers gebruikt.

Shakes en afslankpillen kunnen prima gebruikt worden ter ondersteuning van snel afvallen. Het complete voedingspatroon vervangen door shakes en andere afslankproducten heeft echter geen voorkeur. Afslankproducten zouden het beste gebruikt kunnen worden ter ondersteuning. Een gezonde voeding blijft altijd de basis voor een gezond en fit lichaam.

obe-120x600Gezond en snel afvallen – tips

Erg populair tegenwoordig is het eiwitdieet, ofwel het koolhydraat arm dieet. Bij dit dieet komt het erop neer om het aantal koolhydraten uit de voeding te beperken en daarvoor in plaats meer eiwitten te gebruiken.

Het effect hiervan is snel afvallen op een gezonde manier. Veel mensen krijgen teveel koolhydraten binnen, wat snel als vet wordt opgeslagen in het lichaam. Door het minderen van de inname en opname van koolhydraten zal het lichaam de vetreserves aanspreken voor energie, wat betekent vetverbranding en dus gewichtsverlies.

Eiwitten worden gebruikt als bouwstof voor de spieren zo zullen je spieren sterk blijven en je dus alleen afvallen wat betreft vetpercentage. Dit dieet is dus een gezonde manier van snel afvallen.

Bovendien hoeft een eiwitdieet of koolhydraat arm dieet niet eens een dieet te zijn. Je kunt zelf bepalen wat, waar en wanneer je aanpast in je voedingspatroon wat betreft de koolhydraten en eiwitten.

Naast het minderen van koolhydraten uit de voeding en het toevoegen van extra eiwitten adviseert Afvallen – Gezond leven wanneer je echt snel afvallen wilt om ook gebruik te maken van een afslankproduct. Er is een tweetal producten interessant bij het eiwitdieet of koolhydraat arm dieet

 

Gezond en snel afvallen – afslankproducten

1. Eiwitshakes
Eiwitshakes kunnen goed gebruikt worden ter aanvulling van de eiwitten in de voeding. Soms is het voor mensen lastig om te bedenken waar de extra eiwitten allemaal uit gehaald kunnen worden. Dagelijks 1-2 shakes kunnen dan een goede aanvulling geven.

1. Afslankpil dat de opname van koolhydraten remt
Afslankpillen zijn er in vele soorten met diverse verschillende eigenschappen en werkingen in het lichaam. Afslankpillen die de opname van koolhydraten nog eens extra remmen zullen het effect van een eiwitdieet of koolhydraat arm dieet nog eens extra versterken en daardoor snel afvallen nog gemakkelijker maken.

Advies van Afvallen – Gezond leven

Het advies van Afvallen – Gezond leven is vooral een dieet kiezen dat bij je past. Verdiep je eerst goed in verschillende diëten en probeer het uit, stop vooral wanneer het niet goed voelt en ga vooral geen crashdieet volgen!

  • Eet meer eiwitten en minder koolhydraten
  • Gebruik eventueel ondersteuning van een shake of afslankpil voor extra snel afvallen.

Ons advies

Fitslim eiwitshakes – Obesigard koolhydraatblokker

fitsl120x120120x120-obesigard

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *