Afvallen met eiwitten – gezond en met succes!

Afvallen-met-eiwittenUit recent onderzoek is gebleken dat eiwitten op een positieve manier bijdragen aan gewichtsverlies. Vooral een eiwitrijk ontbijt lijkt een positieve invloed te hebben. Uit het onderzoek, dat werd uitgevoerd onder vrouwen, is gebleken dat vrouwen die een eiwitrijk ontbijt namen gedurende de rest van de dag minder trek hadden en tijdens de lunch ook minder calorieën tot zich namen.

Hoe krijg ik voldoende eiwitten binnen?
Een koolhydraatarm dieet of een eiwitrijk dieet klinkt iedereen waarschijnlijk wel bekend in de oren. Beide zijn gebaseerd op de gedachte die ook in het onderzoek werd bewezen. Het minderen van koolhydraten uit de voeding en het toevoegen van extra eiwitten heeft wel degelijk een positieve invloed op het gewicht. Dit omdat eiwitten langdurig een vol gevoel geven aan het lichaam en koolhydraten juist snel weer een gevoel van trek/honger oproepen.

Voeding en shakes
Eiwitten kun je natuurlijk uit verschillende voedingsmiddelen halen. Eiwitrijke producten zijn onder andere zuivelproducten, ei, vlees, vis en kip. Zorg ervoor dat u hier voldoende van gebruikt tijdens het ontbijt.

Naast eiwitten uit de voeding kunt u ook eiwitshakes gebruiken ter ondersteuning. Fitslim eiwitshakes zijn een goed voorbeeld van eiwitshakes welke een flinke hoeveelheid natuurlijke eiwitten bevatten en daarbij helpen om voldoende eiwitten binnen te krijgen en de trek stillen gedurende de dag.

Probeer Fitslim eiwitshakes nu voordelig uit! Voor slechts €9,95 bestelt u al een proefverpakking + GRATIS verzendkosten. Klik hier om de proefverpakking te bestellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *