Afvallen met shakes

Afvallen-met-shakesEr zijn veel verschillende manieren om af te vallen. Bij de een werkt de ene methode beter dan bij de ander. Snel afvallen is voor veel mensen een wens. Wanneer er niet snel een gewenst effect zichtbaar is raken veel mensen namelijk gedemotiveerd en dit heeft een negatieve uitwerking op het eindresultaat.

Afvallen met shakes is een populaire afslankmethode. Dieet shakes zijn er in veel verschillende varianten en worden ook vaak gebruikt om snel af te kunnen vallen.

Afvallen met shakes – Soorten dieet shakes
Er bestaan in principe twee soorten dieet shakes. Namelijk de maaltijd vervangende shakes en de maaltijden aanvullende shakes. De maaltijd vervangende dieet shakes vervangen verder alle maaltijden. Soms worden deze in combinatie met bijvoorbeeld repen gebruikt. De maaltijd aanvullende shakes worden als aanvulling naast de maaltijden of deels ter vervanging van de maaltijden gebruikt.

Afvallen met shakes – Maaltijd vervangende dieet shakes:
Afvallen aan de hand van maaltijd vervangende dieet shakes is niet gemakkelijk. Vaak wordt voor deze methode gekozen omdat snel afvallen gewenst is. Snel afvallen met deze afslankmethode is absoluut mogelijk, maar lastig is het wel.

Afvallen met maaltijd vervangende shakes vergt veel discipline en is een soort crashdieet. Je zult je dus best slap en moe kunnen voelen tijdens zo’n dieet en is daarom ook niet voor iedereen weggelegd. Daarbij komt nog dat wanneer je weer ‘normaal’ gaat eten je lichaam hier erg aan moet wennen. Veel mensen komen dan ook weer kilo’s aan op dat moment, het zogenaamde jojo-effect.

Echt gezond is afvallen met maaltijd vervangende shakes ook niet echt. Je lichaam, onder andere darmen staan als het ware stil en worden lui, bovendien mis je allerlei belangrijke vitamines en mineralen, die je dan weer aan moet vullen met supplementen.

Afvallen met shakes – Maaltijd aanvullende dieet shakes:
Afvallen aan de hand van een gezond voedingspatroon en maaltijd aanvullende dieet shakes is een stuk gezonder, gemakkelijker én uiteindelijk effectiever! Het duurt misschien iets langer voordat je het gewenste resultaat bereikt hebt, maar het resultaat blijft wel beter behouden + je blijft je gedurende het afvallen fit en gezond voelen!

Een goed voorbeeld van maaltijd aanvullende shakes zijn eiwit shakes. Deze shakes kun je gebruiken naast een gezond voedingspatroon OF in combinatie met een eiwitdieet. Afvallen aan de hand van een eiwitdieet is een gezonde manier van afvallen. Eiwit shakes kunnen een grote bijdrage van de benodigde eiwitten leveren op een eenvoudige manier en stillen bovendien de trek.

Afvallen met shakes – Advies
Ons advies is daarom: Afvallen met shakes kan maar: Geen dieet op basis van maaltijd vervangende shakes, maar een gezonde voeding met aanvulling van eiwitshakes OF een eiwitdieet met aanvulling van eiwitshakes.

Klik op deze link als u meer informatie wilt lezen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *