Groene Smoothies

Groene-SmoothiesSmoothies en sapjes zijn tegenwoordig erg populair. Mis een aantal groenten en fruit soorten door elkaar en in een handomdraai heeft u uw super gezonde smoothie of sapje gemaakt boordevol vitamines en mineralen. Smoothies zijn een gezond en gemakkelijk te bereiden tussendoortje en worden vaak gebruikt om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit binnen te krijgen. Want veel mensen lukt het niet om dagelijks 200 gram groente en fruit binnen te krijgen via de reguliere voeding. Een smoothie is dan goede manier ter aanvulling hiervan.

Groene Smoothies – voordelen

Naast de bekende smoothies gemaakt van fruit zijn de groene smoothies tegenwoordig ook steeds populairder. Groene smoothies waarin groene groenten zoals spinazie, sla en komkommer verwerkt zijn bieden een goede combinatie tussen fruit en groenten. Het voordeel van groene smoothies is dat deze minder calorieën bevatten dan fruit smoothies omdat groene groenten relatief caloriearm zijn. Bovendien bevatten groene groenten weer andere belangrijke voedingsstoffen dan fruitsoorten. Groene smoothies zijn daarom nóg gezonder dan fruit smoothies.

Een aantal voordelen van het drinken van groene smoothies:

  • Geeft het lichaam meer energie
  • Verbetert het immuunsysteem
  • U voelt zich fitter en gezonder
  • Gunstig bij overgewicht

Groene Smoothies – zelf maken

U kunt groene smoothies heel gemakkelijk zelf maken met een blender. U voegt naar eigen keuze een aantal ingrediënten toe en mixt dit tot een heerlijke smoothie. U kunt zelfs meerdere porties tegelijk maken en kleine beetjes invriezen zodat u iedere ochtend een verse groene smoothie heeft en niet iedere ochtend in de keuken hoeft te staan. Weet u niet precies wat u nu allemaal in de smoothie moet doen qua ingrediënten? Dan willen wij u graag wat inspiratie hiervoor geven!

Wij verloten het E-boek: alles over groene smoothies onder onze likers op Facebook. Wat u moet doen om kans te maken?

1. Like onze Facebook pagina
2. Like en deel ons actiebericht op Facebook
3. Zorg dat geïnteresseerde kennissen en vrienden dit ook doen zodat we snel bij de 400 likes zijn.

Bij 400 likes of meer op onze Facebookpagina zullen wij het E-boek: Alles over groene smoothies verloten onder de likers.

Voor meer informatie over groene smoothies gaat u naar de website: Alles over groene smoothies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *