Werk de extra Paas calorieën er snel weer af!

Calorieën-PasenPasen staat in het teken van gezellig samen brunchen met familie en/of vrienden en ‘s avonds lekker gourmetten, uit eten of een andere heerlijke maaltijd eten.Tijdens het paasweekend worden natuurlijk ook de nodige chocolade paaseitjes en andere Paas lekkernijen naar binnen gewerkt.

Dit zorgt voor extra calorieën en daardoor misschien wel gewichtstoename.Dit zou natuurlijk jammer zijn, daarom ons advies! Ga deze week direct aan de slag om de extra Paas calorieën en kilo’s (of grammen) er snel weer vanaf te werken!

Hoeveel moet u bewegen om deze Paas lekkernijen eraf te werken?
Hoeveel u precies moet bewegen om de extra calorieën eraf te werken hangt af van WAT u gegeten heeft, welke SOORT sport u beoefend én de INTENSITEIT van de inspanning die u levert. Natuurlijk is het ook per persoon verschillend hoeveel calorieën degene verbrandt. Over het algemeen zal iemand die zwaarder is meer calorieën verbranden dan iemand die lichter is. Hoe zwaarder je bent hoe sneller je ook zult afvallen, dit proces zal steeds minder snel gaan omdat je naar verwachting steeds lichter zult worden.

Voorbeelden
Hieronder volgen een aantal voorbeelden van Paas lekkernijen en de inspanning die een gemiddeld persoon hiervoor moet leveren.

Chocolade paaseitje:                 5-7 minuten flink doorfietsen
Snee Paas stol met spijs:          20-25 minuten dansen
Gekookt ei:                                 5-10 minuten zwemmen
Croissant:                                   35-40 minuten het huishouden doen
Bagel met zalm:                        45-50 minuten flink doorwandelen
3 stukjes gourmetvlees:           15-20 minuten aerobics

Zo ziet u hoe belangrijk het is om bewust keuzes te maken OF deze week flink aan de slag de te gaan om de extra calorieën er snel weer vanaf te werken!

Bent u benieuwd hoelang u een bepaalde activiteit moet uitvoeren om product X te verbranden? Laat het ons weten in een reactie! Dan geven wij antwoord!

Veel succes deze week met extra bewegen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *