Waarom valt zij wel af en ik niet?

PortiegroottesVeel vrouwen herkennen het wel. Je wilt een paar kilo’s kwijt, je doet er alles aan maar niets helpt. Je hoeft maar langs het snoepschap in de supermarkt te lopen en er vliegt weer een kilo aan. Dan is er die ene vriendin die alles kan eten wat ze wil en geen grammetje aankomt. Hoe zit dat en hoe kun jij ook gemakkelijk een paar kilo kwijt raken?

Alles eten zonder aan te komen
De reden dat sommige mensen alles kunnen eten wat ze willen zonder een gram aan te komen is dat hun lichaam de opname van voedingsstoffen aanpast op de hoeveelheid energie die ze per dag gebruiken. Een gezond en goed uitgebalanceerd lichaam zal nooit te veel energie opslaan in de vorm van vet. Als deze balans verstoord wordt raakt het metabolisme ontregelt. Gifstoffen ontregelen de balans in je lichaam waardoor je te veel vet opslaat.

Schadelijke gifstoffen
We worden dagelijks blootgesteld aan gifstoffen die we binnen krijgen door milieuvervuiling, ons voedsel en via de lucht die we inademen. Deze gifstoffen ontregelen de balans in je lichaam waardoor je onder andere te veel vet opslaat. Dat komt omdat bepaalde signalen zijn verstoord die processen in ons lichaam aansturen. Zoals het opslaan van energie in de vorm van vet.

Voorbeelden van gifstoffen in voedsel zijn: transvetten, fructose, bloem, alcohol, aspartaam, fluoride, aceton, aluminium en andere zware metalen. Deze gifstoffen ontregelen vitale lichaamsprocessen en dit zorgt voor allerlei gezondheidsproblemen (zoals overgewicht). Door deze gifstoffen niet meer te consumeren lost het probleem niet op. De gifstoffen die nu al in je lichaam zitten, gaan namelijk niet vanzelf weg.

Gifstoffen afvoeren en vet verbranden
Een detox-kuur helpt je lichaam om gifstoffen af te voeren. Hierdoor gaan alle vitale lichaamsprocessen weer optimaal werken en functioneren je darmen en lever eindelijk weer normaal. Als je darmen en lever zijn gereinigd doen ze hun werk weer optimaal, je stofwisseling en vetverbranding werken weer goed en je lichaam gaat automatisch lichaamsvet verbranden.

De signalering werkt weer goed en je lichaam weet wanneer je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt per dag zodat je niet zo snel meer aankomt. Een afslankkuur zoals Obesigard kan je nu helpen extra af te vallen. Deze helpt je eetlust te remmen en op tijd een signaal af te geven dat je vol zit. Daarnaast stimuleert Obesigard de energieverbranding en gewichtsverlies, wat leidt tot minder eten en meer verbranden. Dit proces zorgt er voor dat je op een gezonde manier snel afvalt.

Advies:

  • Gebruik een detox-kuur voor de darmen en lever om je lichaam weer optimaal te laten functioneren.
  • Wanneer je lichaam schoon van gifstoffen is en optimaal functioneert kun je beginnen met afvallen. Bestel Obesigard om op een gezonde manier snel af te vallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *