Samen sporten voor een goed seksleven

Door samen te sporten met je partner kan je jullie relatie verbeteren en genieten van een beter seksleven. Waarom is dat zo? Je leest het hier.

1. Irritaties sport je er uit

Zitten jullie normaal te kibbelen op de bank over kleine irritaties. Door te gaan sporten kan je de irritaties verwerken door lekker intensief te sporten. Spanning en stress over bijvoorbeeld werk kan je loslaten tijdens het sporten. Plus je humeur wordt er ook een stuk beter van waardoor je weer tevreden samen op de bank zit.

2. Haal het beste in elkaar naar boven

Door samen te sporten verbeter je jouw humeur en kan je elkaar stimuleren om een gezamenlijk doel te behalen. Dit versterkt de relatie en zo hebben jullie iets gemeen waar jullie over kunnen praten. Let op dat je een sport kiest die goed samen te doen is zoals, hardlopen, fietsen of sporten in de sportschool zijn leuk om samen te doen.

3. Verbeter je seksleven

Je krijgt meer energie door regelmatig te sporten. Dus heb je geen zin doordat je moe bent dan is meer sporten een goede remedie. Ook maak je stofjes aan die zorgen voor een gelukkiger gevoel, (endorfine) adrenaline en testosteron worden verhoogd waardoor je meer zin hebt om wat te doen en meer zin hebt in een spannend avondje. Het sporten verbetert het uithoudingsvermogen waardoor je seks langer kan volhouden. Tijdens het sporten gaat je bloed sneller stromen waardoor

4. Meer zelfvertrouwen

Na een aantal weken ga voel je je fitter, sterker en hebt misschien wel wat gewicht verloren. Wat er voor kan zorgen dat jij weer wat zelfverzekerder in je schoenen staat. De perfecte manier om onzekerheid op zij te schuiven en je niet meer ongemakkelijk te voelen in de slaapkamer door een vetrolletje hier of daar. Voor je partner geldt hetzelfde hij of zij voelt zich ook beter en het is heel leuk om bij elkaar veranderingen te zien plus dit zorgt misschien wel voor meer aantrekkingskracht!

5. Gezonder eten

Als je samen gaat sporten eet je waarschijnlijk ook vaker samen. Komt het vaak voor dat je apart eet dan is samen sporten een goede manier om meer samen te doen en samen te zijn. Voeding is net als beweging in een belangrijke factor om je goed te voelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *