Goedkoop sporten naast je dieet!?

Goedkoop-sporten-naast-je-dieetGoedkoop sporten naast je dieet? Je zorgverzekering biedt een oplossing

We zoeken het allemaal, die magische manier om de kilo’s er af te laten vliegen zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen. Tegelijkertijd weten we dat we toch zelf de energie er in moeten steken om onze doelen te bereiken. Of je nu een dieet hebt waarbij je shakes drinkt, je koolhydraten schrapt, of simpelweg de helft eet van wat je normaal zou eten, sporten is altijd een goed idee. Je verbrandt meer vet en bouwt spiermassa op waardoor je weer meer verbrandt. Een abonnement op de sportschool is niet altijd goedkoop en vaak is er een extra stimulans nodig om ook werkelijk te gaan. Je zorgverzekering kan hierin een oplossing bieden.

Korting op de sportschool
Veel zorgverzekeraars bieden, los van het pakket dat je afneemt, de mogelijkheid om te sporten met korting. Vrijwel alle zorgverzekeraars bieden deze korting, mensen die sporten zijn immers gezonder dan mensen die niet sporten. Een korting op de sportschool levert de zorgverzekeraar op de lange termijn dus geld op en maakt goedkoop sporten voor jou mogelijk! Afhankelijk van de verzekeraar krijg je korting op een bepaalde sportschool of op diverse sportscholen in heel Nederland. Bij sommige verzekeraars kun je zelfs een heel fitness starterspakket krijgen met een hoge korting, fitness tests en professionele begeleiding. We geven je een aantal tips om de aanbieding van je zorgverzekeraar goed te benutten:

Tip 1: Korting in de buurt
Zoek uit wat de aanbieding van jouw zorgverzekeraar is. Je heb er natuurlijk niets aan als er geen korting wordt geboden op een sportschool bij jouw in de buurt. Vaak volstaat een simpele zoekopdracht op de website van jouw zorgverzekeraar.

Tip 2: Even druk? Wacht met aanvragen van je abonnement
Kies een sportschool in de buurt en ga er ook daadwerkelijk naartoe. Heb je het de komende tijd erg druk en heb je eigenlijk geen tijd om te sporten? Wacht dan een maandje om je aanbieding te activeren. Je hebt er natuurlijk niets aan als je niet naar de sportschool gaat.

Tip 3: Aantrekkelijke extra’s
Maak gebruik van de extra’s. Biedt jouw zorgverzekeraar fitness tests of professionele begeleiding? Maak hier dan gebruik van. Normaal gesproken betaal je extra voor deze tests en begeleiding en vaak komt hier een goed advies uit. Zo benut je het abonnement ten volle, ook al ga je niet zo vaak als je gepland had. Zo levert goedkoop sporten met korting wel heel veel op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *