Update resultaten deelnemers Actie Obesigard

De deelnemers zijn alweer 3 weken bezig! Lees hieronder het gewichtsverloop en de ervaringen van de deelnemers

 

 

 

 

 

Gewichtsverloop

Naam Startgewicht Week 1update Week 2 update Week 3 update Week 4 update Totale gewichts-afname
Andrea 109 kg 108,1 kg  xxxxxx  xxxxx 0,9 kg
Brigitte 105,7 kg 102 kg  100,5 kg  100,2 kg 5,5 kg
Jeroen 91,5 kg 88,5 kg  87,3 kg  85 kg  – 6,5 kg
Loes 84 kg 83 kg  82 kg  80,5 kg   – 3,5 kg
Luna 82,8 kg 80,1 kg  80,6  79,9 kg 2,9 kg

Ervaringen van de deelnemers week 3:

Loes

Ik ben deze week begonnen met sporten en voel me beter dan daarvoor. Ik heb meer energie en meer motivatie gekregen om af te vallen. Ik eet nu veel minder en probeer veel te drinken. Ik gebruik minder suiker. Door de Obesigard heb ik geen hongergevoel meer waardoor ik afval. Vandaag heb ik me gewogen en weeg nu 80,5 kilo. Op naar de 76 kilo! Als ik zo doorga ga ik het zeker halen. Ik ga weer nieuwe Obesigard bestellen om zo mijn streefgewicht te kunnen halen.

Luna

Inmiddels alweer de derde update. Vanmorgen woog ik 79,9 kilo. Ik heb deze week ook de 79,4 kilo gezien maar helaas ben ik net op de weegdag weer omhoog geschommeld. Ik hoop op nog een spurt naar beneden deze laatste week!

Brigitte

Ik heb helaas een erg hectische week gehad, erg druk op het werk. Ik heb daardoor weinig tijd gehad om te sporten en heb slecht gegeten. Heb minder opgelet. Dit is niet goed geweest voor de resultaten. Helaas maar -0,3 kg. Ik weet gelukkig waar het aan ligt en heb de draad nu weer opgepakt voor de laatste week. Dan hoop ik echt onder de 100 kg te komen.

Jeroen

Het gaat er goed, het dieet bevalt mij super. Ik voel me steeds beter en mijn kleren passen mij steeds beter. Vanochtend woog ik 85 kg. Ik blijf nog steeds afvallen. Als het zo doorgaat haal ik zelfs mijn streefgewicht! Ik heb nog wel moeite met bewegen, dit kan nog beter. Nu het langer licht is gaat het wel beter. Al met al ben ik goed te spreken en ik ga vrolijk verder met week 4.

Ervaringen van de deelnemers: week 2:

Andrea is helaas gestopt met het gebruik van Obesigard. Zij heeft dit in overleg met ons gedaan. Wij staan achter haar besluit.

Loes
Afgelopen week heb ik het wat moeilijk gehad de Obesigard in te nemen. Ik heb 3 dagen overgeslagen omdat ik griep had. Ik ben toch 1 kg afgevallen dus toch tevreden. Ik ben nog steeds erg gemotiveerd en ga komende week veel bewegen. Dit zorgt er ook voor dat ik niet zoveel aan eten denk.

Jeroen
We zijn nu 2 weken verder met Obesigard en het gaat prima.
Had het vorige week erg druk met mijn werk en het was lichamelijk erg zwaar.
Kon het goed volhouden qua eten en drinken.
Heb me er goed aangehouden alleen ‘s middags een broodje extra.
Voel dat mijn maag aan het krimpen is en dat ik eerder een vol gevoel in mijn maag heb.

Ik hield afgelopen vrijdag mijn verjaardag en toen ben ik een klein beetje de mist in gegaan. Heb een taartje gehad en een paar hapjes en wat biertjes.
Ik baal er wel een beetje van maar ik dacht ik ben maar 1 keer jarig.

Ondanks dit alles ben ik toch nog weer afgevallen!
87.3 gaf de weegschaal aan.
Maar liefst 1,2 kilo!
Ik ben heel erg blij en blijf geloven in mezelf en Obesigard.

Deze week heb ik het wat rustiger qua werk dus ga ik meer sporten en bewegen.
We gaan weer vrolijk verder met week 3 van Obesigard!!

Luna
Helaas geen resultaten geboekt. Heb de hele week geschommeld vanwege ‘maandelijkse problemen’. Ik merk aan de Obesigard dat ik nog steeds geen eetbuien heb. Het is nog makkelijk vol te houden samen met het voedingsadvies. Met bewegen gaat het goed, zit op ongeveer 8 uur bewegen per week. Op naar week 3, dan moet het weer beter gaan 😉

Brigitte
Vorige week was natuurlijk hartstikke goed gegaan met -3,7 kilo. Ook de tweede week is prima verlopen. Je merkt dat je steeds meer in een ritme komt van gezonde keuzes maken. Ik kan ook steeds meer plezier beleven bij het zoeken en maken van lekkere, maar ook gezonde recepten. En hierbij proberen we ook nieuwe producten zoals Quinoa en speltbrood uit. Er gaat een nieuwe wereld open.

Vanmorgen op de weegschaal was er -1,5 kilo. Dus weer afgevallen. Ik weeg nu 100,5 kilo. Er is minder af dan de eerste week (dat had ik ook wel verwacht) maar ik zag dat mijn vetpercentage duidelijk aan het zakken is en dat mijn taille omvang van 98 cm naar 95 cm is gegaan. Dus al met al weer een prima resultaat.

Week 3 gaat beginnen. Het doel is om volgende week onder de 100 kilo te komen. Hopelijk gaat dit gebeuren.

Ervaringen van de deelnemers: week 1

Luna

Bij toeval stuitte ik op de oproep om Obesigard uit te proberen. Mijn verrassing was ook groot toen ik hoorde dat ik uitgekozen was.
Vorige week ben ik begonnen met Obesigard en eten volgens het voedingsadvies. Ik vind het heel prettig dat het advies zo is gemaakt dat je geen honger krijgt. Tussendoortjes tussen de maaltijden samen met de Obesigard gaat echt lekkere trek en vreetbuien tegen. Nog een voordeel wat ik ervaar is dat de stoelgang verbeterd is.
Mijn lichaam had wat tijd nodig om aan te passen. Ik kwam wat aan in begin, maar daarna viel ik goed af. Ik heb wel mijn beweging aangepast van drie keer in de week naar vijf keer. Volgens het advies moet je vijf dagen per week een uur bewegen. Ik ben uiteindelijk begonnen met startgewicht van 82,8kg. Ik woog vanmorgen 80,1. Tevreden met het resultaat natuurlijk!

Andrea

Vorige week ben ik begonnen met het gebruik van Obesigard en het volgen van het voedingsadvies. Tot mijn grote vreugde zie ik mijn gewicht naar beneden gaan. Dat is fijn. Verder heb ik geen last meer van eetbuien, dit geeft veel rust in mijn hoofd en daardoor is het makkelijk mij aan het eetpatroon te houden. De weegschaal gaf vanmorgen 108,1 kg aan!

Brigitte

Afgelopen woensdag ben ik gestart met Obesigard. Toen is ‘s morgens op de weegschaal ging staan schrok ik. Deze gaf 105,7 kg aan, meer dan ik had verwacht. Er moest nu dus echt iets gaan gebeuren.

Vol goede moed ging ik aan de slag. Met het eetadvies in  de hand gingen we de eerste dag in. Gelukkig viel deze mee. je mag er best veel bij eten. Een half uur voor de lunch en een half uur voor het avondeten neem ik een capsule Obesigard. Deze neem ik in met een glas water en ze zijn volkomen smaakloos en geurloos, wat natuurlijk wel erg fijn is.

Ook de volgende dagen gingen eigenlijk moeiteloos voorbij. En dat komt zeker omdat je ‘gewoon’ eet en je dus niet echt aan het diëten bent. Wel moet ik er bij zeggen dat ik bij het eten wel let op de koolhydraten. Ik probeer zo min mogelijk ‘foute’ koolhydraten te eten. Mede omdat ik dit straks ingeweven wil hebben in mijn normale eetpatroon. Zodat ik ervoor kan zorgen dat de kilo’s die eraf zijn ook er af blijven.

De andere dagen gingen eigenlijk net zo makkelijk voorbij als de eerste. Ik heb geen een keer een hongermoment gehad. Ook heb ik voldoende energie om een uur voluit te RPM’en (fietsen op de sportschool), wat voor een fervent sporter wel erg fijn is.

Momenteel zijn we een week bezig. Ik heb niet het gevoel dat ik hele veel moet laten of dat ik aan het lijnen ben. Natuurlijk ben ik wel bewust met mijn eten bezig, maar dat ik nooit verkeerd. Maar nu willen jullie natuurlijk weten hoeveel er dan daadwerkelijk af is gegaan deze eerste week. Dus vanmorgen op de weegschaal en deze gaf: 102,00 kg aan. Dit betekent 3,7 kg eraf. Joepie. Een goed begin is het halve werk. Op naar de tweede week.

Jeroen

Maandag 25 februari zijn ik en mijn moeder dan eindelijk begonnen met Obesigard samen met het aangepaste dieet wat Nikki voor ons heeft gemaakt. Mijn moeder doet niet mee met de actie maar heeft het product zelf aangeschaft en doet met mij mee. We hadden er erg veel zin in, omdat we alle twee weer wat waren aangekomen na de feestdagen, de vakanties en verjaardagen.
Het dieet zag er eigenlijk vrij normaal uit. Niks aparts, gewoon afgepast eten en gezond eten met daarbij natuurlijk 2 keer per dag 1 capsule.
Ik vond het zelfs veel aangezien ik ‘s ochtends 2 broodjes mag, tussendoor 1, ‘s middags 3 en tussen de middag nog een volkoren cracker en dan ‘s avonds
afgepast warm eten! Best veel maar dit heeft ook te maken met mijn werk waarin ik actief bezig ben.

Al met de 2e dag begon ik te merken dat ik mezelf beter en lekkerder in mijn vel vond zitten. Ook merkte ik dat ik al lichtjes begon af te vallen. Dat voelt heerlijk!!
Ik kan redelijk goed merken dat Obesigard stimulerend werkt voor mij. Toch moet ik wel zeggen dat ik best wel honger heb vooral ‘s ochtends.
Ik denk wel dat mijn maag nog een beetje moet krimpen en wennen aan het aangepaste eten, aangezien ik normaal altijd maar eet wat ik wil en niet stop als ik vol zit. Al met al ik ben de eerste week goed doorgekomen. Afgelopen weekend lukte het ook goed om aan het dieet te houden.

Ik woog25 februari 91,5 kilo en zondagochtend 88,5 kilo!! Sta er zelf van te kijken hoe hard dat kan gaan. En we gaan weer vrolijk verder met week 2 van Obesigard!!

Loes

Een week geleden ben ik begonnen met Obesigard en het persoonlijke voedingsadvies. Tot nu toe heb ik nog geen negatieve bijwerkingen van het product ervaringen, wat ik bij het gebruik van andere afslankproducten wel had. Ik heb het erg moeilijk met tussendoortjes, ik ben gek op zoetigheid zoals koek en gebak, soms vind ik dat erg moeilijk om te laten staan. Ik probeer verder goed op mijn eten te letten en vol te houden, ik ben erg gemotiveerd! Ik heb mij ook ingeschreven bij een fitnessclub. Ik denk dat sporten ook zal zorgen voor een groter effect. Tot nu toe ben ik 1 kg afgevallen. Ik hoop dat dit deze week iets meer zal zijn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *