Afvallen met Obesigard

Obesigard is een nieuwe methode ontwikkeld voor volwassen mannen en vrouwen met een leeftijd boven de 18 jaar die graag gewicht willen verliezen. Obesigard is ontwikkeld op basis van 3 werkzame ingrediënten waarvan de functie gericht is op sneller gewichtsverlies en gewichtsbeheersing.

Obesigard is verkrijgbaar in de vorm van capsules die 2 maal daags naast de reguliere voeding ingenomen dienen te worden.

 

Voor een beter resultaat wordt geadviseerd om naast het gebruik van Obesigard een gezonde voeding te gebruiken en voldoende te bewegen.

Hoe werkt het?
Obesigard bevat 3 werkzame bestanddelen die ieder een unieke functie vervullen in het lichaam. Obesigard onderdrukt de eetlust waardoor er minder energie via de voeding binnenkomt. Ook zorgt het ervoor dat het energieverbruik in het lichaam omhoog gaat en het vetpercentage afneemt. Deze factoren zorgen samen voor gewichtsverlies.

Waarom werkt Obesigard goed?
Obesigard is een product dat naast de reguliere voeding gebruikt kan worden en het gebruik ervan voelt daarom niet aan als een dieet waardoor het gemakkelijk een langere tijd is vol te houden. De ingrediënten in Obesigard zijn 100% natuurlijk.

Als u Obesigard bestelt krijgt u er een gratis persoonlijk voedingsadvies bij van een diëtist, ook houdt de diëtist regelmatig contact met u. De begeleiding van de diëtist kan voor een extra stimulans zorgen. Daarnaast houdt de diëtist zicht op het afvalproces en houdt zij in de gaten of het op een gezonde en verantwoorde manier verloopt.

Via de website is Obesigard gemakkelijk te bestellen. Ook vindt u hier meer informatie over het product. Obesigard is te bestellen met korting! Zo krijgt u wanneer u 2 verpakkingen bestelt er 1 gratis bij.

Kijk voor meer informatie, acties en voor bestellen op de website!

www.obesigard.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *