Review SuperBruin – week 1

superbruin_week1Het is weer zomer. Ik hou écht van zomer! Lekker buiten in het zonnetje bezig zijn of een drankje op het terras. Het enige nadeel aan de zomer vind ik dat eeuwige commentaar van mensen op mijn bleke huid. Van nature ben ik namelijk roodharig en dat betekend dat ik een witte huid heb. Keer op keer krijg ik dus weer de opmerking: ‘Goh jij gaat zeker nooit in de zon?’ of ‘Jij bent ook zo bruin als witlof!’. En dat terwijl ik regelmatig buiten ben en echt wel verkleur voor mijn doen. Het enige probleem is dat ik rood word als ik me niet insmeer en daarna weer net zo wit kleur.

Aan dit probleem ga ik deze zomer dus wat doen. Via deze website ben ik in contact gekomen met een product wat SuperBruin heet. Op de website van SuperBruin zeggen ze dat je een paar tinten donkerder kan worden door tweemaal daags een tablet in te nemen. Het melatonine gehalte in je lichaam gaat omhoog waardoor er meer pigment aangemaakt wordt. Nou dat wil ik zien!

Zojuist heb ik een foto gemaakt van de boven- en onderkant van mijn arm. Dan kunnen jullie zien hoe het op dit moment is. Zelf kijk ik vooral naar de onderkant, bovenop komen nog wel wat sproeten maar onder blijft altijd even wit. Ik heb meteen de eerste tablet ingenomen. Het zijn redelijk grote tabletten voor iemand die geen pillen kan slikken. Gelukkig zijn ze gemakkelijk door te bijten, ik had ze harder verwacht. De smaak is lichtelijk zuur maar zeker niet vies. Vanavond zal ik de tweede tablet nemen en morgen ga ik lekker de zon in.

Volgende week zal ik mijn eerste ervaringen met jullie delen. Tot dan.

Groeten Sylvia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *