Kabeljauw recept – met roerbakgroenten
Dit recept voor geroerbakte kabeljauw met groenten is super gezond en bevat weinig calorieën!
Daarnaast is het recept gemakkelijk te bereiden. Een ideaal gerecht voor na de feestdagen, lekker licht en toch erg gezond!
Dit recept bevat weinig vet, zout en calorieën.
Ingrediënten voor 2 personen
240 gram kabeljauwfilet (2 moten)
400 gram roerbakgroenten (zakje, soort naar keuze)
Beetje vloeibare dieetmargarine
Viskruiden zonder zout
1 teentje knoflook
Eventueel peper naar smaak
Benodigdheden
Snijplank
Grote wokpan of koekenpan
Bereidingswijze
Snijd de kabeljauw in blokjes en kruid deze met kant- en klare kruidenmix zonder zout. Verhit in een grote wokpan of koekenpan een beetje vloeibare dieetmargarine en bak hierin de stukjes kabeljauw ongeveer 2 minuten. Voeg de roerbakgroenten toe en pers een teentje knoflook uit in de pan. Wok het geheel ongeveer nog 5 minuten en voeg eventueel nog wat peper toe naar smaak.
Leave a Reply