Review SuperBruin – week 2

week2Vorige week ben ik begonnen met het slikken van de SuperBruin pillen. Jullie hebben mijn vorige post misschien wel gelezen. Het bericht heb ik ook op Facebook gedeeld en dat bracht veel reacties teweeg. Veel vrienden en kennissen zijn erg benieuwd naar de resultaten en geven aan het zelf ook te willen gebruiken als het echt blijkt te werken.

Ook kreeg ik een reactie van iemand die zich zorgen maakt over het feit dat ik ‘zomaar’ pillen slik. Gelukkig heb ik haar gerust kunnen stellen dat ik niet ‘zomaar’ van alles slik en probeer. Op de website van SuperBruin staan alle ingrediënten genoemd en de belangrijkste worden wat uitgebreider besproken. Er zitten alleen natuurlijke ingrediënten in dus ik maak me nergens zorgen over.

De afgelopen week heb ik iedere dag twee tabletten geslikt. Op de verpakking staat dat je er tweemaal daags één moet slikken. Dus niet tegelijk in nemen. Ik heb eens uitgezocht waarom je ze eigenlijk niet tegelijk kunt innemen, het is toch allemaal natuurlijk? Maar het is dus de bedoeling dat je een Melanine spiegel opbouwt en daar voor moet de inname verspreidt worden. Nadat je een redelijk Melanine gehalte in je lichaam opgebouwd hebt zal je meer pigment aanmaken als je in de zon gaat. De afgelopen dagen was het weer niet zo mooi dus ben ik nog niet verkleurd. Maar ik hou hoop!

Groeten Sylvia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *