Afvallen door een massage?

MasssaaaaEr bestaan veel verschillende manieren om af te vallen. U kunt gewoon wat meer gaan bewegen, wat gezonder gaan eten, een dieet volgen of shakes gebruiken. Daarnaast zijn er nog allerlei andere producten en hulpmiddelen die zouden kunnen bijdragen aan een slanker lichaam. Maar wist u ook dat u kunt afvallen met behulp van een heerlijke massage? Dat klinkt u vast als muziek in de oren? Hieronder een uitleg.

Strakker in je vel met een afslankmassage
Een afslankmassage is er als het ware meer op gericht om strakker in je vel te komen en dus een aantal centimeters kwijt te raken. Veel kilo’s kwijtraken zult u niet met een afslankmassage, maar u kunt er wel een strakker lichaam mee bereiken, en dat is ook erg prettig.

Een afslankmassage is een intensieve vorm van masseren waarbij stimulatie plaatsvindt van de huid, bindweefsel, vetcellen, bloedvaten en het lymfesysteem. Dit zal de circulatie van het bloed en de lymfe verbeteren wat zorgt voor een betere toevoer van bouwstoffen en zuurstof en een betere afvoer van afvalstoffen en gifstoffen en vermindering van vochtophopingen.

Spieren stimuleren
Ook het trainen van spieren kan ervoor zorgen dat het lichaam strakker wordt. Daarbij kan een massage na de training een nog beter resultaat opleveren doordat spieren door een massage beter herstellen en beter kunnen groeien. Hierdoor zal uiteindelijk ook de ruststofwisseling verhoogt worden waardoor je uiteindelijk zelfs meer calorieën zult verbranden.

Een massage na de training helpt bovendien blessures voorkomen. Daarnaast zal een massage na de training het lichaam in betere toestand houden zodat dit ook voor verdere trainingen gunstig kan zijn voor de kwaliteit van die trainingen.

Minder stress
Naast alle bovengenoemde positieve voordelen van een massage kan een massage ook nog de stress verminderen. Het verminderen van stress kan op zijn beurt weer helpen bij het voorkomen van emotionele eetbuien en kan de spijsvertering en stoelgang helpen verbeteren, wat ook weer gunstig is voor het gewicht.

Kortom, een regelmatige massage is zeker positief voor een strak en slank lichaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *